Husleverantör med valmöjligheter

tillval

Vi erbjuder förändringar av huskroppen som förhöjt väggliv och förlängning.

Du väljer

Även om vi är din husleverantör är det ditt hus. Därför är varje hus unikt och varje bygge påverkas av dina val. Vi bygger så långt du själv vill – ett skal att arbeta vidare med eller helt inflyttningsklart. Ska storstugan ha ryggåstak? Ska vi ha ett burspråk i köket? Behöver loftet höjas? Ska vi ha glasveranda? Eller altan? Skulle inte huset varit lite längre? Riktigt trägolv – det ska vi väl ha? Och braskamin…? För att du lättare ska se hur ett val förändrar slutresultatet uppdaterar vi fortlöpande din husritning. Väljer du Jularbostugan som husleverantör är det du som utformar och vi utför bygget – så klart du vill ha det!

När du har valt vilket av våra hus du vill bygga börjar det riktigt roliga – att sätta din egen prägel på huset! Det är många faktorer som ska tas i beaktande – utseende, funktion, kostnader. Till att börja med kan du göra vissa förändringar på själva huskroppen. Ritningen härintill visar vilka justeringar som kan göras.

Glaspartier, farstukvist, garage och gäststuga är tillval

Valmöjligheter – på utsidan…

En mängd tillval gäller exteriören och ev. extra byggnader. För att hjälpa dig att komma igång visar vi här några av de valmöjligheter du har. En komplett lista på de tillval som kan göras till just den husmodell du valt kan du se på vår hemsida. Självklart finns vi till hands med goda råd och för att svara på dina frågor. Under årens lopp har vi hjälpt många kunder att hitta lösningar som varit både praktiska, ekonomiska och estetiskt tilltalande. Utnyttja gärna vår kunskapsbank för att utforma ditt drömhus!

golv

Välj golv, kök och badrum till huset

Valmöjligheter – på insidan…

När det gäller utformningen av interiören i din Jularbostuga finns det mycket att välja på! Kök, vitvaror, golv, badrum m.m. ska både klara den aktivitet de utsätts för och samtidigt återspegla din personliga stil. Vårt standardsortiment hämtar vi från leverantörer som håller hög kvalitet och god leveranssäkerhet. Här på sidan ser du de dörrar, golv och trappor du som ingår i vårt standardsortiment.

spaceGolv (tillval)

Ett golv ska du leva med länge. Rätt golv är inte bara vackert att se på utan tål även de aktiviteter som präglar huset. Vi har valt Furutilja vitolja och naturell olja från Setra som våra standardgolv. Furutilja kombinerar det oljade och lackade golvets fördelar. Golvet är tåligt och lättstädat. Dimension: 21 x 137.

spaceTrappor

Många av våra fritidshus har loft. En lofttrapp utformas i regel för att ta så liten golvyta som möjligt. Trots det ska trappan vara säker och bekväm att använda.

 spaceDörrar

Vi har valt våra standarddörrar ur Diplomats breda sortiment. Ytterdörr Frida har enkel dekor på utsidan och slät insida Innerdörr Karl Tät i massiv furu passa väl in våra stugors formspråk. Har du abstu i fritidshuset? En snygg bastudörr i helglas ger batun en vacker inramning. Som tillval kan du välja en dörr ur Diplomats övriga sortiment!

Husbroschyr Idre web Hus vi byggt i Idre

Husbroschyr Idre web Hus vi byggt i Idre